November 21, 2017

Please reload

Entrades recentes

Ara ve l'estiu i em fa vergonya anar a la platja, no sé què fer...

Si ens hi parem a pensar què es necessita per anar a la platja? Saber la combinació de tren, bus o metro per arribar-hi. Si no és nudista tenir banyador i a poder ser tovallola! Opcional: portar una olivetes i unes patatetes i desitjar que no faci vent.

 

Però no! A vegades anar a la platja es converteix en incòmode, ja que alguns anuncis, mirades al carrer i també des d’Instagram, Facebook... ens fa sentir que el nostre cos no és prou prim, prou alt, tenim poc pit o potser en tenim massa, tenir pèl on “no toca” o hauríem de tenir més múscul o el que sigui! Podem acabar creient que si tinguéssim aquell cos, el cos perfecte tot ens aniria millor!

 

Però no! Sabies que hi ha estudis que diuen que les models tendeixen a ser menys felices? Està demostrat que estar a gust amb el teu cos, no depèn tant de com és, sinó del carinyo amb què el mires... Però és ben difícil! Hi ha un munt de marques que només volen que ens sentim malament amb el nostre cos per a què comprem els seus productes i enriquir-se. I és així de trist i fastigós que els diners importin més que les persones... 

Això sí! Nosaltres també en som part i això vol dir que  també el podem canviar! Aquest estiu ¡la operación biquini con doble de queso! No siguem les seves marionetes!
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per paraules
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar