November 21, 2017

Please reload

Entrades recentes

Com puc saber si sóc bisexual?

 

Adonar-te’n de qui t’agrada pot ser fàcil, perquè notes una atracció, ganes d’estar amb l’altra... Altres vegades pot ser que sigui un procés en el qual tinguis dubtes i et facis preguntes: M’encanta estar amb aquesta amiga, això és perquè som molt amigues o és que sento alguna cosa més? El prota d’una sèrie em sembla mega atractiu, serà perquè és molt guapo o és que m’agrada?...
Sovint em trobo amb persones que diuen: És igual quina és la teva orientació sexual, pots ser lesbiana, gai i bisexual i no passa res! Però això és especialment fàcil dir-ho quan ets HETEROsexual. Aturem-nos aquí un moment! 
                 

T’has preguntat quan vas descobrir que ets HETEROsexual? 
                 

Els teus amics i amigues saben que ets hetero? 
                 

Algú t’ha discriminat per ser-ho? 
                 

I la teva família... com ha reaccionat? 

 

 

Si no t’has hagut de fer, o no t’han fet, aquestes preguntes pot ser que pensis que és molt fàcil però si et preguntes si ets bisexual és probable que sigui perquè has sentit atracció per una persona d’un altre gènere. Vull que sàpigues que som moltes persones les que hem passat per aquí i, quan dic moltes, vull dir moltíssimes. 
Algunes hem arribat a la conclusió que som bisexuals, altres lesbianes, altres pansexuals, altres gais o moltes altres maneres de descriure els desitjos i gusts i també hi ha persones que no els hi agrada definir-se! Definir-se i trobar una paraula que ens ajudi a expressar qui som, és una opció però en cap cas és una obligació. La idea és que ens serveixi per descriure’ns i per explicar-nos com ens sentim, qui ens agrada, qui ens posa, amb qui volem lligar (si és que volem lligat)... 
Recorda que aquí qui decideixes ets tu! Tant si és parlar-ne com si és no compartir-ho, atrevir-te a fer un primer pas o donar-te temps a veure com et sents. 
El que tu vulguis estarà perfecte!  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per paraules
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar