November 21, 2017

Please reload

Entrades recentes

Saps quins és el l'òrgan sexual més important?

 

El cervell!! 


Podríem creure que és la vulva o el penis, però si ho pensem bé, el cervell és l’òrgan que ens permet ser creatius i creatives, imaginar situacions, pensar en el que ens excita... Per això l’hem d’exercitar! 
La sexualitat va més enllà de la penetració, hi ha moltes altres maneres d’aconseguir plaer, i el millor de tot és que el cervell ens ajudarà a trobar-les! És molt important coneix-se’ns bé, conèixer el nostre cos, saber què ens agrada... per així poder gaudir de la nostra sexualitat!. A més, no només hem de pensar que podem gaudir amb altres persones sinó que també ho podem fer amb nosaltres mateixos/es.
Utilitzem el cervell i aprofitem-lo també per a la nostra sexualitat! Segur que podem treure-li molt de suc 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per paraules
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar