November 21, 2017

Please reload

Entrades recentes

Què és el clítoris?

Té a veure amb la masturbació de les noies? Però com es fa?

És molt probable que de ben petites i petits ja comencéssim a buscar el plaer i a jugar amb el nostre cos, a fer moviments, a fregar-nos amb objectes, tocar-nos... La masturbació forma part de conèixer millor el propi cos.

 

Però al llarg dels anys a les noies se’ns ha repetit que això és dolent o que és de guarres. I aquí l’important és que cada una faci el que li vingui de gust, masturbar-se no és un pecat, però tampoc és cap obligació ni tampoc existeix una edat en la qual que s’hagi de començar.

 

Quan una noia es masturba sol acariciar-se els voltants del clítoris, és el punt on s’ajunten els dos llavis interns, i és que el clítoris és la zona del cos de les noies amb més terminacions nervioses!

 

I què vol dir això? Doncs que és una zona immensament sensible, per això és plaent acariciar-se suau, o pels voltants, fent-se pressió, moviments pels costats o de dalt a baix, de dreta a esquerra... I aquí com en tot, hi ha tantes maneres de masturbar-se com persones que es masturben. Descobrir el plaer de tot el nostre cos requereix temps, i creativitat i una mica d’entrenament. No és un interruptor, que el toques i s’encén. S’aprèn de mica en mica investigant podrem anar trobant el que més ens agrada. Tot és qüestió de pràctica!

 

Aquest preciós dibuix d'aquesta vulva està fet per la Nono Rueda. Aquí teniu la seva web on podeu trobar moltes altres il·lustracions que fa, us la recomanem moltíssim!:   (https://noeliaruedaart.wordpress.com/design/)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar per paraules
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar