Teràpia i coaching de parella

Teràpia i coaching per a parelles sòcies de la FLG

D'on neix?

 

Hola! Si ets sòcia o soci de la FLG, aquest és el teu espai!                      

 

Som la Laura i el Rai i ens neixen les ganes de col·laborar amb la vostra Associació des del. reconeixement que li tenim a la lluita que heu realitzat durant tants i tants anys per la inclusió, conscienciació i reivindicació en drets LGTBI. Nosaltres ens vam conèixer treballant per la igualtat, les noves masculinitats i el reconeixement de la diversitat afectiva. El nostre compromñis  amb aquesta àrea ens motiva a proposar-vos poder aportar la nostra experiència professional en l'àmbit de les relacions de parella a la vostra associació.      

 

 

 

 

 

 

 

 

Què us proposem?

 

Oferim que les parelles sòcies de la FLG puguin accedir de manera gratuïta al nou servei de Teràpia i Coaching de Parella. El format que proposem consta de tres sessions gratuïtes per a cada parella que ho sol·liciti. Aquestes sessions es poden realitzar a Barcelona, Cerdanyola o Sant Cugat.

L'objectiu del procés terapèutic en parella passa per abordar les dificultats latents en la relació per tal de veure com succeeixen i adonar-nos de què fem per a què passi. La consciència ens porta a ampliar la mirada i a explorar creativament com a parella noves vies d'afrontar les mateixes incomoditats. Com a acopanyants del procés busquen promoure l'aprenentatge de maneres de relacionar-nos, expressar-nos, comunicar-nos i solucionar els conflictes. D'aquesta manera ens permeten un creixement en la relació, aprofundint en el vincle i obtenint més satisfacció mútua. 

 

Qui som?

RAI CRESPÍ RIPOLL      

 

Terapeuta Gestalt. 

 

Llicenciat en Antropologia, des del 2008 treballa amb perspectiva de gènere i a partir del 2011 s'ha estat involucrant en diversos grups d'homes que revisen experiencialment les seves masculinitats; alguns com a integrant i d'altres com a terapeuta. Preocupat per les violències socials internalitzades icompromès amb el desenvolupament personal i comunitari, ha treballat a Llatinoamèrica i Espanya amb diferents eines terapèutiques i de transformació social.

 

Actualment dedica part de la seva jornada laboral com a tècnic del Servei d'Atenció a Homes (SAH) de l'Ajuntament de Barcelona i l'altra a la tasca com a terapeuta. Per altra banda segueix formant-se en diferents enfocs terapèutics com la Teràpia Corporal Integrativa (TCI) i les Constel·lacions Familiars.    

 

LAURA POCH RIQUER

 

Coach i facilitadora amb perspectiva de gènere.

 

El seu interès per visibilitzar la diversitat afectiva, sexual i de gènere com un valor afegit l'ha portat a especialitzar-se en temes LGTBI+. És sòcia fundadora d'Enruta't -Formació pel desenvolupament personal- on actualment desenvolupa la seva tasca professional. En aquest marc és responsable de l'Àrea de Coaching on realitza processos d'acompanyament al canvi i de creixement personal i de parella.

 

Per complementar la seva experiència laboral ha realitzat diversos cursos de postgrau en gènere, sexualitat i diversitat afectiva a Espanya, Suècia i Anglaterra. Realitza tallers i formacions en l'àmbit de les relacions afectives i de gènere amb joves, famílies i persones adultes. Més recentment, està realitzant el projecte educatiu, d'investigació i de divulgació: Reapropiar-nos de les nostres vides, subvencionat per l'Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb Transgrede de la Universitat Jaume I.

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar