Aquest és el teu espai si...

  • Vols viure plenament la teva sexualitat i els teus desitjos, vols un recolzament per gaudir més de qui ets?

  • El teu fill o filla és homosexual, bisexual o trans? T'agradaria acompanyar-lo/a de la millor forma possible? Et fas preguntes com: hauré fet alguna cosa malament? Com serà la seva vida a partir d'ara? Podrà ser feliç? Amb qui puc parlar d'això?

  • A vegades tens sensacions d’estranyesa i dificultats per compartir amb les altres persones qui ets? T’amagues de situacions que per a tu són importants per por al rebuig, pel que diran? Portes una doble vida i no saps si vols sortir-ne o com fer-ho? 

 

  • Et toca encarar situacions de burla o assetjament, a la feina, on estudies, a la família o amb les amistats? Sents que el fet de no encaixar en el que s’espera t’ha afectat i vols refer o augmentar la teva autoestima?

Servei d’acompanyament LGBT+ personalitzat, per contribuir a donar-te suport en moments de canvis, dubtes o malestar.

 

Aquest espai s'aborda des del coaching, una metodologia apoderadora i una mirada propera, rigorosa i respectuosa, des d'on aconseguirem situar el problema de la LGTBIfòbia i l'heteronormativitat com el greu problema social i de salut pública que són.

 

Al mateix temps, farem front als reptes individuals que això pot suposar: LGTBIfòbia interioritzada, baixa autoestima, encarar situacions d’assetjament, sensació d’extranyesa, dificultat per connectar-se amb un/a mateix/a…

Aquest espai m'ha servit per respirar més profundament.

Ha estat on poder parlar i expressar tantes coses que portava a dintre i que algunes no tenien ni paraules...

He sentit que la Laura em sabia entendre i m'ha ajudat a coneixe'm més, ara sento que m'entenc més a mi mateixa i això m'ha donat força. Crec que també m'ha servit que em feia les preguntes que necessitava en cada moment, això m'ha ajudat a guanyar confiança en qui sóc.  

EXPERIÈNCIES

No m'havia estat fàcil trobar amb qui parlar de com em sentia i conèixer a la Laura m'ha servit per arevir-me a donar passos en els que em senita sola i pensava que no podria...

La meva adolescència va ser difícil i sentia que no podia sortir de la cuirassa.

Estic orgullosa de mi! He aconseguit ficar ordre, veure el que és important a la meva vida, a què estic disposada a renunciar per les pors, pel que els altres pensaran... 

Ho recomanaria a tothom!

 

  • Cordinadora del REAPROPIANT-NOS de les nostres vides. Realitzat a Barcelona, Castelló i Brighton.

  • Responsable del M'ENTENS? Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere a Sant Quirze del Vallès.

 

 

  • Coautora de la Guia Reapropiant-nos treballant la inclusió de la diversitat sexual amb joves.

 

  • Ponent  i facilitadora en múltiples xerrades i talleres en Jornades, Congressos, espais socials... En matèria d'apoderament LGTBI+.

  • Voluntària del 900 ROSA, servei d'informació i atenció a persons LGTB+ i temes relacionats amb el VIH i altres ITS de la Coordinadora LGTB de Catalunya.

CONÈIX QUE HE FET EN TEMES LGTBI+

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar