Laura Poch Riquer

Coach i facilitadora amb perspectiva de gènere

Hola! Sóc la Laura, em considero una persona creativa, motivada i resolutiva.

 

Em mou el convenciment de que crear espais de trobada amb nosaltres mateixes ens permet connectar-nos més amb qui som.

 

Entenc que parar i donar-nos un temps per reflexionar, veure alguns aspectes en profunditat, tenir més clar que volem, és un regal.

 

Formació acadèmica

Com part dels aprenentatges que he sentit com a fonamentals m’agradaria destacar la meva formació en coaching a la Universitat de Barcelona. Des de que vaig començar aquest camí, la meva profunda motivació i interès han fet que m’hagi volcat en la búsqueda d’eines que possibilitin acompanyar processos de creixement personal para sentir-nos millor i, en definitiva, gaudir més de la vida!

 

Els processos de coaching que realitzo són el resultat d’una llarga trajectòria professional treballant amb persones. En aquest recorregut he après a nodrir-me del poder de l’escolta, d’escoltar més del que diem, de les preguntes possibilitadores, d’eines transformadores, d’entendre’ns des de la globalitat i sobretot, sobretot, a confiar i a gaudir del procés.

 

La meva mentalitat d’aprenent m’ha permès obrir-me a diferents metodologies i coneixements. He tingut el privilegi d’aprendre de Treball de processos, comunicació no violenta, constel·lacions familiars i la psicologia humanista, entre d’altres. Pel camí he incorporat reflexions i vivències personals amb mirades de diferents escoles, integrant els sabers i experiències amb la finalitat d’enriquir l’acompanyament i la manera de fer.

 

M’identifico amb la frase de Cabral : “Cuida el teu present perquè en ell hi viuràs la resta de la teva vida” en aquest sentit el coaching que realitzo parteix del present, donant valor on estem, reconeixent el nostre recorregut. I s’enfoca a dissenyar i crear un millor futur que ens permeti caminar cap a on volem estar.

 

Un procés de coaching neix d’un desig, de certa insatisfacció, que ens mobilitza a buscar. En aquest camí, ja aviso, trobaràs reptes, dificultats, però també aliances, aprenentatges i consciència. Jo estaré al teu costat per donar-te suport en allò que necessitis.

 

Si has arribat fins aquí m’agradaria que ens coneguéssim, a la primera sessió convido jo, per si tens preguntes, per a que tu puguis veure si això és el que necessites, contacta’m!

  • Màster en Coaching i lideratge personal
        -per la Universitat de Barcelona-
 
  • Estudiant de Fase II i en curs del Diploma en Treball de Processos
        -per l’Institut de Treball de Processos-
 
  • 1er curs del Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania 
        -per la Universitat de Barcelona-
 
  • Postgrau en Educació Afectiva i Sexual
        -per la Fundación SexPol (Madrid)-

Contacta'm

693 76 73 35

laura.poch@enrutat.org

Coaching per caminar des de qui som

cap a on volem anar